Ga naar inhoud

shit... ingebroken!


MarcoO2
 Delen

Aanbevolen berichten

In het vervolg let ik ook maar een beetje meer op, ik heb ook wel de slechte gewoonte om mijn tas op de achterbank te laten staan als ik gewoon een minuutje een boodschap doe na het werk. Afleren, dus.

 

Als je de tas op je werk al in de kofferbak zet (dus uit het zicht), zien ze bij de parkeerplaats waar je boodschappen gaat doen, ook niet dat ie er in staat, en is de kans al stukken kleiner op inbraak.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat is inderdaad balen. Een vriend had dat ook, zelfde geval, in de parkeergarage onder de camera. Inderdaad teveel moeite om die "even" op te vragen. De politie in Breda wilde zelf de aangifte niet opnemen! Die hebben van de politie bij ons in het dorp een boos telefoontje gekregen. Zo kom je goed uit de statistieken..

Ook daar niets verzekerd en de reisverzekering betaalt niets omdat je dan minimaal 1 overnachting moet hebben.

De oorzaak lag hem vermoedelijk in de laptop die aanstond en zo makkelijk te traceren is..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het enige positieve is dat Carglass keurig netjes en snel mijn ruit heeft vervangen. In één keer goed, zonder vieze vlekken in de auto. Ze hebben 'm niet alleen uitgezogen, maar het kinderstoeltje van Joost ook helemaal met perslucht uitgespoten. Netjes!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zo, zometeen eerst maar eens naar het bureau om aangifte te doen. Ben benieuwd of daar ooit nog iets mee gebeurt - behalve statistieken opkrikken.

 

Ben denk ik wel de enige Octavia-rijder met een Columbus die nu al drie inbraken overleeft...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Marco toen ik je opmerking las was dat een opmerking die ik vaak zie van CH

maar het was een tekst van jou en daar ik dat niet gewend ben bij jou moest ik aan deze opmerking denken

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe