Ga naar inhoud

Aanbiedingen bij Aldi, Lidl etc (niet-auto-gerelateerd)


Cyrus
 Delen

Aanbevolen berichten

We hebben een topic voor auto-gerelateerde aanbiedingen bij Lidl, Aldi enzovoort. Maar soms zijn er ook andere aanbiedingen die de moeite van het vermelden waard zijn.

We trappen af:

Morgen (20/6/2012) bij Aldi: 32GB USB Stick voor slechts EUR 12,99!

PC-fre@k

Voor de duidelijkheid, er zijn 2 topics. Deze voor alles wat NIETS met auto's te maken heeft.

En deze >> voor ALLES wat met auto's te maken heeft.

aangepast door PC-fre@k
Link naar reactie
Delen op andere sites

Jammer dat er niet bijstaat wat de lees en schrijf snelheid is van die sticks want kan nog wel eens belangrijk zijn !

En waarom worden de USB 2.0 steeds goedkoper ?

Juist vanwege dat we heden ten dagen de USB 3.0 ook in het assortiment hebben.

En zag dit ook nog staan bij de Aldi voor de wat oudere leden die hier problemen mee hebben en er dingen voor kopen !!

http://www.aldi.nl/aldi_vanaf_woensdag_20062012_48_233_2068_5.html

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jammer dat er niet bijstaat wat de lees en schrijf snelheid is van die sticks want kan nog wel eens belangrijk zijn !

En waarom worden de USB 2.0 steeds goedkoper ?

Juist vanwege dat we heden ten dagen de USB 3.0 ook in het assortiment hebben.

Eens, kijk voor een indruk hier eens: http://simmcity.nl/nl/212-datatraveler-micro (of de broertjes die ernaast staan).

Het hoeft niet zoveel meer te kosten, maar USB sticks moet je niet per definitie om de hoek kopen als je het regelmatig gebruikt. Als je 1x in de maand er wat op zet zou ik de gok wagen, maar anders baal je echt van de snelheid en levensduur van die dingen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Die stick van de Aldi is leuk om - zeker met de vakantie in aantocht - voor relatief weinig geld flink wat muziek mee te nemen. Als die stick het dan begeeft, is het niet zo'n ramp. Voor regelmatige data-opslag zou ik investeren in een gekend kwaliteitsproduct zoals bijvoorbeeld Kingston of Sandisk. Maar dan ben je al snel over de EUR 20 kwijt voor 32GB.

Link naar reactie
Delen op andere sites

De alleszaag en de tacker staan hier op het verlanglijstje. Langzaamaan een mooie gereedschapsplank vullen, want op de momenten dat je het nodig hebt zijn ze vaak niet in de aanbieding ;)

Cirkelzaak en slijper zijn al in huis, misschien dat we alleen een extra zaagje erbij kunnen nemen. Bij andere bedrijven zijn die behoorlijk duur...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je moet wel even kijken waar je het allemaal voor gaat gebruiken. Voor eens één plankje zagen en dergelijke kan het allemaal best wel en daar zou je niet echt veel voor moeten uitgeven. Een verbouwing (hoe klein ook) zou ik er niet mee willen doen. Dan ben ik wel blij met andere spul (om de vraag meteen te beantwoorden: Festool, Knipex ).. Wel 10 keer zo duur, maar doet het altijd en is nauwkeuriger. Al veel profijt van gehad omdat je regelmatig toch wat dingen moet doen. Je begrijpt na het gebruik van het juiste gereedschap dat het niet alleen aan jou ligt als het niet helemaal past ;) .

Probleem is ook vaak het verbruiksmateriaal, vooral bij schuurmachines (staan er nu natuurlijk niet bij). Dan is het wel net zo prettig de juiste korrel te hebben en de goede afzuiging (gaatjes). Niet teveel met een korrel zout nemen trouwens. Zo'n eenmalige actie (per jaar) geef dan weinig mogelijkheden om te kiezen terwijl ik met mijn machines makkelijk kan kiezen tussen korrel 40 en 2400....

Met zaagjes geldt hetzelfde, met name als er speciale aansluitingen zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Sodela: ben het volledig eens,vb: nu bij ons hier in de aanbieding een laserwaterpas op statief voor de paar keer dat ik dit ga gebruiken zal dit toestel wel an mijn eisen voldoen maar voor het zwaardere werk ben je beter af met degelijk materiaal.

aldi gekocht.

Snoei schaar twee boompjes mee gesnoeid en messen krom.

Boormachine op batterijen vlug leeg en motor onvoldoende kracht.

"dremel" toestel tevreden over wordt hooguit eenmaal per jaar gebruikt.

Kleine laser tevreden over.

Compressor werkt nog steeds.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Sodela: je hebt helemaal gelijk: voor een complete verbouwing moet je goed spul gebruiken. Daarom heb ik ook een accuschroever van Hitachi, een boorhamer uit de blauwe Bosch lijn en nog wat Makita-spul.

Echter: een setje extra steeksleutels is nooit weg (er raakt wel eens wat zoek) en daarnaast is dat tangensetje ook wel mooi. Ik heb een hand-tacker, die spijkers zijn universeel dus sla ze in op voorraad. De rollen tape komen ook goed uit, want alles is inmiddels wel op.

Die elektrische apparatuur laat ik voor wat het is: misschien goed spul, maar je zit inderdaad met risico op niet-verkrijgbare vervangingsonderdelen. Als je nu (of binnenkort) aan het verbouwen bent, kan het echter wel interessant zijn om dat toch mee te nemen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe