Ga naar inhoud

Yeti Elegance TDI 4x4 DSG besteld, Octavia ingeruild


domherre
 Delen

Aanbevolen berichten

Klopt, de laadruimte is bij de Octavia makkelijker. Daar is het meer in de lengte en bij Yeti in de hoogte. Dat eerste is vaak handiger.

En wat drempels betreft, alle drempels die ooit gemaakt zijn liggen in Nederland, waren blijkbaar in de aanbieding. Hier in Zweden zie hoogstzelden een drempel, net als veel mensen trouwens.

aangepast door domherre
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 maanden later...
  • Reacties 52
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Even een update van onze ervaring met de Yeti nu we ongeveer 13000 km hebben gereden sinds de aankoop. En dat kan heel erg kort, want we hebben tot nog toe geen enkel probleem gehad met de auto. Hij is nog altijd super om in te riden. Van de zomer zijn we vanuit Zweden naar Frankrijk gereden, wel met de nodige tussenstops in Denemarken en Nederland, en dat ging perfect. Omdat we in Zweden op het platteland wonen, komen we niet zo veel op grote autowegen. Maar van de zomer hebben we dat dus goed kunnen maken.

De Yeti is een erg fijne reisauto en presteert geweldig.

We zijn geen enkele keer terug gehoeven naar de garage. Uiteraard wel zelf het oliepeil in de gaten gehouden, maar ook hier geen probleem.

Ook de Columbus werkt zoals wij van een GPS verwachten.

Eigenlijk hadden we het bovenstaande in kunnen korten tot GEWELDIGE AUTO

Link naar reactie
Delen op andere sites

Eigenlijk hadden we het bovenstaande in kunnen korten tot GEWELDIGE AUTO

Tsja het is inderdaad genoeg, maar dan ben je ook zo snel uitgesproken over een wagen waar je niet over uitgesproken raakt

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe