Ga naar inhoud

Dickler

Members
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Dickler

  1. Hallo ben ik weer eens.

    Tja, ik wil ook wel 270 paarden. Denk alleen dat ik het type ben, die de teugels dan te makkelijk laat vieren. Heb niet zo'n moeite met het gegeven dat ik een auto aanschaf met een bescheiden vermogen. Ik heb goede verwachtingen van het TSI blokje zoals hij is!

    😊

  2. 38 minutes ago, EdK said:

    Of je je er een beetje voor schaamt ??

    Nee dat zeker niet. Ik had mijn partner al eerder overtuigd om voor een Skoda te gaan, waar ze veel plezier van heeft. Gewoon omdat ik vertrouwen heb in het merk. Feit is wel dat ik specifiek de Combi niet de mooiste auto vind en dat er geen alternatieven meer op de markt zijn. Clio Estate is niet meer, Ibiza station is niet meer... daarmee wint Skoda wel erg makkelijk.

  3. @EdK Ja toch? Vind zelf dat ik ook het maximale uit dit model haal, zonder dat ik de werkelijkheid uit het ook verlies. Dat is dat de Fabia vooral een hele praktische auto is en geen schoonheid of sportauto. Ik snap je aanrader. Ik wist niet dat je eerste tip mogelijk was. Ik heb 1 leaseauto terug een Polo met een 115Pk sterke 1.2 TSI motor gereden. Deze motor gaf zeker zelfvertrouwen op de weg. Ik rijd nu in een Clio Estate met een zeer matige 90Pk TCe motor. Ik hoop dat ik deze Skoda als een vooruitgang ga beschouwen. Ik zal je tips eens aan de leasemaatschappij voorleggen als de standaard toch tegenvalt. Wie weet vinden zij het ook een goed idee 😉

  4. 2 minutes ago, Cordoba said:

    Wat de Fabia betreft: de 1e en de huidige (3e) generatie zien er goed uit, maar de 2e generatie vond ik er niet uitzien, te hoog op de poten, smal, en rondingen die absoluut niet sexy zijn.

    Voor mij destijds de reden om de 2e generatie over te slaan, even een paar jaar doorsparen en gelijk voor een Fabia 3 gegaan.

    Kan ik me wel in vinden. Ik hoop dat de facelift van de 3 net iets meer inhoudt dan enkel de koplampen en grill. Op de plaatjes lijken de lijnen ook iets verbeterd en daar hoop ik op! De verhoudingen van de hatch zijn prima, maar ik vind de Combi nog steeds wel een beetje een iel blokkendoosje als ik hem zie rijden. Vele malen beter dan zijn voorganger, dat wel.

    @Wasmachineman dank en nee.

  5. 1 hour ago, Rosinfield said:

    Welkom! Ik heb er veel plezier aan beleefd. Veel meer ruimte dan mijn huidige Polo; maar je kunt niet alles hebben 😉

    Bedankt hoor. Zelf ook een Polo gehad. Was een fijne auto. Ik heb er alles in kunnen vervoeren... hele Ikea kasten. Voor de zekerheid nu toch maar een beetje meer, nu ik dit jaar ook een kinderwagen moet gaan meezeulen.

  6. Hallo Allemaal! Ik ben nieuw hier en doe mee, omdat ik net mijn eerste Skoda heb besteld. Het is een Fabia Combi geworden. Veel ruimte voor budget prijzen en geen concurrentie eigenlijk ook. Overgeleverd aan Skoda dus eigenlijk...

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe