Ga naar inhoud

VAG-man

Members
  • Aantal items

    487
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    40

Berichten die geplaatst zijn door VAG-man

  1. 9 uren geleden, Cordoba zei:

    @VAG-man Ik ben benieuwd hoe je naar de ontwikkelingen van muziekdragers kijkt? In mijn jeugd had je vinylplaten, die concurrentie kregen van musicassettes en later CD's en DVD's. Ondertussen gaat de muziekwereld weer terug naar vinyl als muziekdrager, dus waar zit de vooruitgang nu?🤔

    In mijn jeugd ook vinyl. Persoonlijk vind ik dit nog steeds de mooiste muziekdrager. Niet alleen als verpakking (lp-hoes), maar het geluid is onovertroffen. Ik heb nog al mijn lp's hoewel het er niet veel zijn. Wel mega veel cassettes gehad. Opnemen van de radio wat toen iedereen deed. Leuk, maar geen goede kwaliteit. Heb jaren geleden alles weggeflikkerd. Iets na midden jaren 80 kwamen de CD in opmars. Die waren toen tussen de Fl. 30-45. Tot rond 2005 CD's gekocht daarna werden mp3's van internet geplukt. Al mijn CD's heb ik nog, maar draai ze nooit meer.

    Ik snap zeker dat vinyl terug is, maar ik denk dat het van korte duur is. Denk binnen 10 jaar dat er geen nieuwe vinyl wordt uitgebracht.

    Zelf luister/kijk ik voornamelijk muziek via YouTube en luister naar DAB of internetradio. Voor vakanties (lange ritten) komen de mp3's of flac's op de usb-stick te staan.

  2. 20 uren geleden, Cordoba zei:

    Ga je de platen ook digitaliseren Frank, zodat je ze bijvoorbeeld vanaf een SD-card in de auto kunt luisteren?

    SD-kaarten zijn bijna net zo oud als LP's😗

  3. Gouden Carolus Whisky Infused was ik zeer aangenaam verrast over de eerste keer. Heeft bij mij dan ook een hoge score gekregen in Untappd. Echter heb ik deze inmiddels 5-6 gehad en ik vind het wat minder worden.

    @MarcoO2de bieren die jij noemt vind ik ook allemaal lekker behalve Hertog Jan.

    De brouwerij Moersleutel staat bij mij hoog aangeschreven. Denk hierbij aan Macaroon Machine en Motorolie. Dit zijn 2 Stout bieren en dat type bier heeft mijn grote voorkeur.

    • Like 1
  4. Lekker spul hoor van Zundert. Heb zelf Zundert 8 gehad.

    Als ik had geweten dat je bierglazen spaarde dan had ik misschien wel wat voor jouw gehad. Heb er laatst ruim 50 in de glasbak gekieperd. De meesten waren een eenmalige uitgave. Tijd op MP gehad voor 25 cent per glas. Niemand die reageerde.

    Over bier gesproken zitten jullie ook op Untappd? Ik heb de laatste 6 jaar mijn biertjes opgenomen in deze app.

  5. 18 minuten geleden, Fabia123 zei:

    meest eigenzinnige Skoda ooit.

    Echt waar?

    Nou voor mij is dat de Roomster. Spuug lelijk ook! Sorry voor degene die er één hebben. Inderdaad is de Yeti ook eigenzinnig, maar daarintegen ook mooi om te zien.

  6. Ed ik heb altijd problemen met het plaatsen van posten. Als ik op "reactie plaatsen/toevoegen Klik kom ik niet terug in het vorige scherm, vandaar het soms mis gaat.

     

    Edit: nu ging het wel goed.🤨

    @Cordobadaar gaat de topic niet over.

    Volgens deze YouTuber is flushen onzinnig.

  7. 13 uren geleden, EdK zei:

    Wacht even of ik het goed heb ! Dan heb ik wel een leuke voor jullie !!

    Klopt Ed het zijn de cirkels van Jannink.

    30 minuten geleden, EdK zei:

    Maar goed hier maar even een makkelijke voor jullie
    Wat is dit en waar is dit !!

    Zonder Google te gebruiken "de trap naar de hemel"? Grapje.

    Een opgang naar bovenop de dijk? Afsluitdijk misschien?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe